دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۴:۳۹
دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

۲۲ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست صحت حیوانی و ریاست خدمات مالداری وزارت واقع در دارالامان دیدار کرد. هدف از این دیدار، شنیدن مشکلات و دریافت نیازمندی‌ها به هدف بهبود کار این بخش بود.
وزیر زراعت از ادارات، لابراتوارها، بانک واکسین و دیگر بخش‌های این ریاست دیدار کرد و از آنان درباره‌ی مشکلات، نیازمندی‌ها و زمینه‌های بهبود امور پرسید.
مسوولان ریاست صحت حیوانی دست‌آوردها، پلان‌ها و مشکلات‌شان را ارایه کردند. آنان راجع به مشکلات‌شان گفتند که شماری از کارمندان در این ریاست به سطح دکترا و ماستری تحصیل کرده‌اند و مسلکی هستند، اما بست‌های‌شان بالا نرفته است. هم‌چنان افزودند که در استیشن‌های قرنطین در گمرک‌ها، افرادی با معاشات اندک استخدام شده‌اند، در حالی که باید افراد مسلکی و با معاش بهتر، برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر از این مرکزها، استخدام شوند.
پس از آن داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به مسوولان ریاست صحت حیوانی گفت که پلان‌هایی‌شان را برای بهبود شرایط تنظیم و نیازمندی‌های‌شان را پیشنهاد کنند.
هم‌چنان وزیر زراعت راجع به تولید و تزریق واکسین‌های حیوانی به ریاست صحت حیوانی وظیفه سپرد تا ضمن بررسی نیازها، روشن بسازند که کار تولید و یا خرید واکسین به چی صورت و از کدام کشور ارزان تمام می‌شود تا پس از این، به اساس برنامه‌ی سهل‌تر، واکسین‌های حیوانی فراهم و تزریق شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها