دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۴:۴
دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد

۸ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با  ثریا بوزورکوا معاون دفتر «یو. ان. دی. پی» در افغانستان و مسوولان پروژه‌های بنیاد های  صلح، ‏پاملرنه  و اکش اید دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار در مورد تطبیق پروژه‌های که توسط برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد تمویل می‌گردد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت  در این دیدار از بلند بودن مصارف اداری این موسسات انتقاد کرده و برکاهش میزان مصارفات اداری این موسسات تاکید نمود:« به جای توزیع مواد غذایی یا پول نقد باید پول یا غذا در مقابل کار باشد تا اشتغال‌زایی به مردم شود.»
ثریا بوزورکوا معاون دفتر برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد گفت:« ما تلاش می‌کنیم تا میزان مصارفات اداری را کاهش دهیم تا مفید برای مردم باشد ما مشکلات و چالش را از شما شنیده و در هماهنگی آن را حل می‌سازیم.»
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تلاش می‌نماید تا به همکاری با موسسات همکار زمینه اشتغال‌زایی را مهیا و برای دهاقین و مردم در بخش‌ها مختلف همکاری و خدمات بیشتر اراییه نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها