دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اتحادیه زنبورداران افغانستان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د افغانستان د شاتو مچیو روزنکو ټولنې له رییس سره وکتل

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاه‌جهان رئیس اتحادیه زنبورداران افغانستان، ملاقات کرد.
در این دیدار، در مورد انکشاف صنعت زنبورداری، افزایش تولید، بهبود کیفیت عسل، صادرات و واردات، بازاریابی برای فروش عسل، و غرس درختان بیر در ولایات مختلف کشور بحث و تبادل نظر شد. هدف از این گفتگوها، افزایش سطح حاصلات تولید عسل بود.
معین زراعت و مالداری در این دیدار بر حمایت از این سکتور تأکید کرد و اظهار داشت که وزارت زراعت با تمام توان در قسمت انکشاف صنعت زنبورداری کار می‌کند و موسسات را نیز تشویق می‌کند تا به این عرصه توجه نمایند.
همچنین، آقای صدراعظم از علاقه‌مندی مردم کشورهای امارات و عربستان به استفاده از عسل افغانستان سخن گفت و تأکید کرد که باید عسل طبیعی تولید شود. وی از رئیس اتحادیه خواست که کارهای خود را به‌طور هماهنگ با وزارت پیش ببرند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها