دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۳:۵۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د پکتیکا له مشرانو سره وکتل

۱۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با شماری از بزرگان ولایت پکتیکا دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، دو طرف درباره موضوعاتی چون اعمار سردخانه‌ها، ساخت چکدم‌ها، تصفیه و تثبیت زمین، میکانیزه‌سازی زراعت، مبارزه با آفات و امراض حیوانی و نباتی، صادرات محصولات میوه خشک و تازه، احیا و حفاظت از جنگلات، مدیریت آب و پروسس میوه جلغوزه بحث و تبادل نظر کردند.
بزرگان پکتیکا در آغاز نشست، نیازمندی‌های دهقانان و مالداران و فرصت‌های موجود برای توسعه فعالیت‌های زراعتی و مالداری در این ولایت را بیان کرده و خواستار توجه به آن شدند.
معین زراعت و مالداری نیز ضمن ارائه معلومات درباره فعالیت‌های سه سال گذشته امارت اسلامی، از صادرات جلغوزه و سایر میوه‌های افغانستان به کشورهایی چون آمریکا، امارات متحده عربی، قطر، عربستان سعودی، کشورهای اروپایی، چین، هند و همسایگان یاد کرد. او همچنین به اعمار صدها چکدم، احیا و حفاظت هزاران هکتار جنگل، جلوگیری از قاچاق چوب، آگاهی‌دهی و مبارزه با امراض حیوانی از جمله طبق و ملخ، و اجرای برنامه‌های واکسین و القاح مصنوعی اشاره نمود.
در پایان، بزرگان پکتیکا درخواست‌ها و پیشنهادات خود را برای رسیدگی در بخش زراعت و مالداری به معین زراعت و مالداری سپردند که از سوی وی مکتوب و مورد توجه قرار گرفت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۶
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان واجد شرایط در ولسوالی دشت قلعه خبر می‌دهد.
به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

در سه ولسوالی ولایت قندهار برای ۷۶۳ دهقان تخم اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار با تلاش خود و به حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و با همکاری. . .

بازگشت به خبرها