ده‌ها قرارداد میان دهقانان و یک شرکت پروسس‌کننده در هرات امضا شد ۲۸

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۸ - ۱۲:۳۲
ده‌ها قرارداد میان دهقانان و یک شرکت پروسس‌کننده در هرات امضا شد ۲۸

سنبله ۱۳۹۸
شماری از دهقانان ولسوالی‌های انجیل، گذره، زنده‌جان، غوریان و کرخ با یک شرکت پروسس‌کننده‌ی محصولات زراعتی، هفتاد قرارداد به امضا رساندند. این قراردادها به کمک برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، به منظور بازاریابی برای محصولات زراعتی و فروش سبزیجات از قبیل زردک، کلم برگ، گلپی و بادنجان رومی به امضا رسیده است. این محصولات به شرکت پروسس‌کننده به فروش می‌رسند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها