دست‌آوردهای عمده‌ی ریاست زراعت بلخ در سال ۱۳۹۹

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۲:۵۶
دست‌آوردهای عمده‌ی ریاست زراعت بلخ در سال ۱۳۹۹

۱۸جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سال مالی ۱۳۹۹، برای پیش‌برد فعالیت‌ها و برنامه‌های انکشافی خود ۳۲۷ میلیون و ۲۲۶هزار و ۳۶ افغانی بودجه داشت که ۲۸۷میلیون و ۵۸۸ هزار و ۹۸۲ افغانی آن شامل بودجه پروژه‌های مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی و متباقی آن به دیگر بخش‌های انکشافی تعلق داشت.
با استفاده از این بودجه، در سال مالی ۱۳۹۹، هجده سردخانه صفر انرژی در چهارده ولسوالی بلخ از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی با ده درصد سهم دهقانان ساخته و هم‌چنین ۶۵ دستگاه سولری خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیحات توزیع شده است.
تطبیق برنامه‌ی تنظیم منابع طبیعی به اشتراک جامعه که شامل ایجاد چهار انجمن چراگاه و نباتات طبی، احیای ۴۰۰ هکتار زمین‌های للمی برای کشت هینگ، تهیه ۴۰۰ بسته‌ی ارزش‌افزایی هینگ و برخی برنامه‌های کوچک دیگر که ارزش مجموعی آن پنج میلیون و ۹۹۴ هزار و ۱۶۰ افغانی می‌شود، نیز از جمله فعالیت‌های ریاست زراعت بلخ است.
احیای فارم‌ها و توسعه‌ی جنگل‌داری به منظور تولید نهال، از طریق این پروژه ۱۰ جریب قوریه احیا و حفاظت شده، تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها و تثبیت ریگ‌های روان جهت پوشش نباتات، آب و خاک با هزینه‌ی پنج میلیون و ۷۷۱ هزار و ۵۵۶ افغانی و توسعه کشت زعفران و پنبه نیز شامل این فعالیت‌ها می‌شود. این فعالیت‌ها شامل ساخت ۱۰ مزرعه‌ی نمونه‌یی و استندرد زعفران در مرکز و ولسوالی‌های  بلخ با هزینه یک میلیون و ۲۸۰ هزار افغانی، احیای مجدد فارم نسل‌گیری گوسفند و بز به ارزش ۱۲ میلیون افغانی از اقدامات دیگر است.
ایجاد مزرعه‌ی نمایشی غله‌جات، افزایش سطح تولیدات زراعتی گندم از لحاظ کمی و کیفی مطابق به معیارهای جهانی، بهبود و انکشاف عرضه خدمات صحت حیوانی، اکمال و تجهیز فارم‌های تحقیقاتی، ساخت کلکسیون میوه، جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی از جمله پروژه‌های انکشافی و اختیاری ریاست زراعت ولایت بلخ است که همه‌ی آن‌ها را تطبیق کرده است. قابل یادآوری است که سازمان‌ها و موسسات ملی و بین‌المللی نیز در سال روان فعالیت‌های زیادی را در عرصه زراعت در ولایت بلخ تکمیل کرده است. این پروژه‌ها در ۱۴ ولسوالی این ولایت تطبیق شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت با سخنرانی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، آغاز گردید.
در این نشست، مولوی عثمانی با تأکید بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

ریاست زراعت بلخ در همکاری با دفتر انکشاف صنایع وسایل زراعتی توزیع کرد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه همکاری‌های قبلی، با همکاری دفتر انکشاف صنایع برای دهقانان سروی‌شده جهت کشت ارزن و جواری به شکل قطاری، وسایل و مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و. . .

بازگشت به خبرها