دست‌آوردهای ریاست زراعت میدانوردک در سال مالی ۱۳۹۹

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۹:۵۹
دست‌آوردهای ریاست زراعت میدانوردک در سال مالی ۱۳۹۹

۱۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان‌وردک، می‌گوید که در سال مالی ۱۳۹۹ برای حمایت از دهقانان این ولایت برنامه‌های مؤثری را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت طرح و تطبیق کرده است.
ولیداحمد تسل رییس زراعت میدان‌وردک، گفت که برای رشد زعفران در این ولایت امسال پنج مزرعه‌ی نمایشی به ارزش مجموعی ۶۴۰ هزار افغانی ساخته شده و در کنار آن به ارزش سه میلیون و ۸۱۵ هزار و ۹۹۹ افغانی برای دهقانان این ولایت در ساختن مزرعه‌های نمایشی زعفران، توزیع تخم سبزیجات و هم‌چنان ایجاد مراکز برای دهقانان به مصرف رسیده است.
آقای تسل می‌گوید برای جلوگیری از تخریب زمین‌های زراعتی در ولسوالی جلریز این ولایت، دیوار محافظتی با هزینه پنج میلیون و ۹۷۱ هزار و ۵۰۰ افغانی ساخته شده که با تکمیل آن، زمین‌های زراعتی در این ولسوالی از آسیب سیلاب‌های موسمی مصون می‌ماند.
مسوولان ریاست زراعت میدان‌وردک می‌گویند که در بخش باغداری نیز کارهای گسترده‌ای صورت گرفته و امسال ۵۰۰ هکتار باغ سیب متراکم و نیمه‌متراکم با هزینه ۱۰ میلیون و ۴۴ هزار افغانی ساخته شده است.
رییس زراعت میدان‌وردک گفت که امسال کار ساخت یک مرکز جمع‌آوری شیر نیز به ارزش چهار میلیون افغانی شروع شده است. به گفته‌ی او، کار ساخت این مرکز به زودی خاتمه خواهد یافت. او هم‌چنین گفت: «در سال ۱۳۹۹ در این ولایت ۱۵۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۷۱ سردخانه صفر انرژی سیب، به هزینه‌ی مجموعی ۲۴۸ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۸۷۰ افغانی ساخته شده است. همین‌طور ۳۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخته شده است.»
به منظور جلوگیری از شیوع تب کانگو و بیماری بروسلوز در حیوانات، در جریان کمپین‌های بهداشتی، ریاست زراعت میدان‌وردک یک میلیون و ۱۵۲هزار و ۷۷۱ افغانی را هزینه کرده است.
هم‌چنان این ریاست برای مقابله با امراض و آفات، ۶۴۰ هزار افغانی خرج کرده است.
ولیداحمد تسل می‌گوید، ۳۲۶ تن گندم اصلاح‌شده به ارزش پنج میلیون و ۷۸۹ هزار و ۷۶۰ افغانی آماده‌ی توزیع برای دهقانان این ولایت است. در ضمن امسال در تمام ولسوالي‌های این ولایت روند توزیع بسته‌های زراعتی و کار ساخت ۶۳ کشته‌خانه به هزینه ۲۰ میلیون و ۹۶۰ هزار افغانی جریان دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۴۵
Background image

پاک‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین از ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تداوم کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۰:۵۰
Background image

بازدید وزیر زراعت از مکتب و انستیتوت تنظیم آب در ازبکستان

۲۷ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور ازبکستان از یک مکتب و انستیتوت تخصصی تنظیم آب و آبیاری در شهر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۹:۵۲
Background image

د هلمند دکرنې رییس د سره صلیب له ولایتي رییس سره وکتل


۲۷ وری ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۸ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۶ه‍.ق
د هلمند دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوی نیاز محمد وهاج د خپل کار په دفتر کې د سره صلیب نړۍوالې ادارې ولایتي رییس رمضان مصري سره. . .

BACK TO NEWS