در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۵:۵۸
در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که سالانه در این ولایت نزدیک به ۱۰ میلیون و ۴۵۰ هزار جوجه‌ مرغ گوشتی تولید می‌شود.
این ریاست تاکید کرده که پرورش مرغ‌های تخم‌گذار و گوشتی از مهم‌ترین صنعت مرغداری در بلخ است و این صنعت طی پنج سال اخیر در نتیجه همکاری‌ها و حمایت‌های وزارت زراعت رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.
سالم ساعی رییس زراعت بلخ، می‌گوید که تا کنون در بخش مرغداری در این ولایت بیش از ۱۵ میلیون دالر سرمایه‌گذاری شده است. به گفته‌ی او، همین اکنون بیش از یک‌هزار فارم مرغداری بزرگ و کوچک در ولایت بلخ فعالیت دارند و روزانه حدود ۱۵ تُن کیلوگرام گوشت مرغ وارد مارکیت می‌سازند.
ریاست زراعت بلخ می‌افزاید که سالانه حدود ۲۰ میلیون تخم مرغ نیز در این ولایت تولید می‌شود. به گفته‌ی این ریاست، بخشی از جوجه‌های مرغ جهت تولید گوشت، توسط فارم‌داران از کشورهای پاکستان، ایران و ازبکستان وارد می‌شود.
آقای ساعی می‌افزاید که فارم‌های مرغداری بلخ، نیازمندی مارکیت این ولایت به گوشت مرغ را تامین می‌کنند و در عین حال، گوشت مرغ از بلخ به ولایات هم‌جوار نیز صادر می‌شود.
در همین حال، مرغداران می‌گویند که به دلیل بلند بودن قیمت استفاده از برق و هم‌چنین دست‌رسی نداشتن به برنامه‌های سب‌سایدی، در فصل سرما میزان تولید فارم‌های مرغداری کاهش پیدا می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS