حاصلات کچالو در نورستان ۲۰ درصد افزایش یافت

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۳:۵۹
حاصلات کچالو در نورستان ۲۰ درصد افزایش یافت

۱۳ اسد ۱۴۰۰
میزان حاصلات کچالو در ولایت نورستان، امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.
سال قبل، ۲۰۰ هکتار زمین در این ولایت تحت کشت کچالو قرار داشت و از آن ۳هزار و ۹۷۷ متریک‌تُن حاصل برداشته شد. اما، امسال ۲۳۰هکتار زمین تحت کشت کچالو قرار داشت و از آن ۴هزار و ۶۰۰ تُن حاصل برداشته شده است. این ارقام نشان می‌دهد که میزان حاصلات کچالو در نورستان به ویژه در پارون مرکز این ولایت، امسال ۲۰درصد افزایش یافته است.
افزایش علاقمندی دهقانان به کشت کچالو، وجود بازار مناسب برای فروش و کمک‌های فنی و مسلکی ریاست زراعت، از عوامل عمده‌ی بلند رفتن حاصلات کچالو در نورستان بوده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع وسایل حیوانی برای مالداران در ولسوالی چمتال بلخ

۲۳ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
به منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت اقتصادی روستاییان، روند توزیع وسایل مورد نیاز مالداری در هفت قریه ولسوالی چمتال ولایت بلخ به 309 تن از مالداران واجد شرایط وسایل. . .

بازگشت به خبرها