حاصلات خربزه در کندز امسال ۲۱ درصد افزایش یافته است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۰:۱
حاصلات خربزه در کندز امسال ۲۱ درصد افزایش یافته است

۷ سنبله ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از افزایش ۲۱ درصدی محصولات پالیزهای خربزه آبی و للمی در این ولایت خبر داده است.

این اداره می‌گوید که در سال جاری ۲۹۸۴ هکتار زمین خربزه للمی و ۱۳۶۴ هکتار زمین دیگر خربزه آبی کشت شده است. به گفته‌ی این ریاست، مجموع محصولات خربزه آبی در کندز به ۲۲ هزار و ۳۸۰ متریک تن و از خربزه للمی به ۶۸۲۰ متریک رسیده است. این ریاست می‌افزاید که امسال مجموع حاصلات خربزه للمی و آبی حدود ۲۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

این درحالیست که سال گذشته ۴۳۰۶ هکتار زمین خربزه آبی و للمی کشتت شده و مجموع محصولات آن به بیش از ۲۴ هزار متریک تن رسیده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها