جلوگیری از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی در نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۱۲
جلوگیری از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی در نیمروز

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  در ولایت نیمروز می‌گویند که از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی به کشور ایران در ولسوالی کنگ این ولایت جلوگیری شد.
به اساس معلومات، این مواشی توسط نیروهای امنیتی شناسایی و توقیف گردیده و سپس برای نگهداری موقت و بررسی‌های بیشتر به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز انتقال داده شده است.
ریاست زراعت نیمروز مسؤولیت تغذیه، مراقبت و بررسی وضعیت صحی مواشی متذکره را به عهده گرفته و موضوع برای طی مراحل قانونی به مراجع مربوطه ارسال شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها