جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات در ولسوالی چهاردره ولایت کندز برگزار گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۵:۲۱
جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات در ولسوالی چهاردره ولایت کندز برگزار گردید

۱۶ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات ولسوالی چهاردره ولایت کندز با حضور داشت نماینده گان ولسوالی، مدیریت استخبارات، قومندانی امنیه و مدیریت عشر و زکات دایر گردید.
هدف از برگزاری جلسه جمع آوری عشر و زکات بطور شفاف، نگهداری محصولات جمع آوری شده بطور درست و حل منازعات و نظارت از آن می‌باشد. 
به همین منظور روی موضوعات فوق الذکر در دفتر مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی چهاردره جلسه دایر گردید.
نخست ملا امرالدین مسلم مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری چهاردره طرزالعمل عشر و زکات را به حاضرین مجلس بطور مفصل تشریح نمود.
بعدا نماینده ولسوالی طبق اجندا سخنان و رهنمود خویش را مطابق طرزالعمل جمع آوری عشر وزکات، رعایت سلوک واخلاق نیک با دهاقین و عملی نمودن فرمان عالی قدر امیرالمؤمنین حفظه الله به اشتراک کننده گان ارائه نمود.
 متعاقبا نماینده گان مدیریت استخبارات، قوماندانی امنیه و مدیران عشر و زکات هریک به نوبه خود در رابطه به موضوع سخرانی نمودند.
در ادامه تمام اشتراک کننده گان مشکلات و پیشنهادات خویش را به اعضای مجلس مطرح نمودند که از طرف مسؤلین و بخش‌های مربوطه راجع به حل آن تهد سپرده شد.
 همچنان نماینده گان ادارات ذیربط روی جمع آوری شفاف و نگهداری درست محصولات جمع آوری شده تاکید نموده وعده همکاری نمودند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها