جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کندز دائر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۱:۱۳
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کندز دائر گردید

۲ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده ولایت کندز با حضور اعضای هیئت جهت بررسی دوسیه های موازی 108 جریب زمین در ولسوالی های مختلف ولایت کندز برگزار شد. 
در جلسه متذکره  دوسیه جات موازی 8 جریب زمین ساحه لاله میدان ولسوالی علی آباد، موازی 30 جریب زمین ساحه خواجه پسته مرکز کندز، موازی 80 جریب زمین قلم گذر ولسوالی امام صاحب و یک سلسله موضوعات متفرقه مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت که در نتیجه در مورد دوسیه های متذکره بعد از ارزیابی اسناد و سوابق موضوع چند تیم از هیئت تخنیکی غرض تطبیق اسناد متصرفین بالای ساحه و اخذ کوردینات به ترکیب اعضای هیئت تخنیکی توظیف گردیدند تا بعد از تطبیق اسناد و اخذ کوردینات گزارش شان را پیرامون دوسیه جات متذکره ارایه و سکرتریت بعد از تکمیل تحقیقات دوسیه جات را به کمیسیون مرکزی جهت اتخاذ تصمیم ارسال گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها