جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت، اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۶:۷
جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت، اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد

۲ سرطان ۱۴۰۰
جلسه هماهنگی پروژه مدیریت آب‌ریزه‌ها جهت سازگاری با اثرات تغییر اقلیم در حوزه دریایی کابل، به رهبری حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با نماینده‌گان اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) به‌صورت آنلاین برگزار شد.
پروژه مدیریت آب‌ریزه‌ها جهت سازگاری با اثرات تغییر اقلیم در حوزه دریایی کابل، ۵۰ میلیون دالر هزینه دارد که از سوی صندوق سبز اقلیم (GCF) تمویل می‌شود.
قرار است این پروژه در مدت شش سال از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد تطبیق شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها