جلسه جمع آوری عواید وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۵:۳۷
جلسه جمع آوری عواید وزارت زراعت برگزار شد

۱۶ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش

جلسه  انسجام و جمع آوری عواید وزارت زراعت تحت رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری این وزارت با اشتراک شماری از رئسای عوایدی وزارت زراعت برگزار شد.
معین مالی و اداری وزات زراعت از مصمم بودن رهبری وزارت زراعت بر تنظیم منابع عایداتی و تثبیت سرچشمه‌های جدید عایداتی یاد کرده افزود" ما مصمم هستیم تا وزارت زراعت را در کنار اراییه خدمات به یک وزارت عایداتی نیز تبدیل نمایم که بتواند حد اقل بودیجه خود را تمویل کرده بتواند".
معین مالی و اداری به ریاست‌های مربوطه خصوصا ریاست عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری هدایت داد تا تمام املاک مازاد دولتی را که بی‌سرنوشت مانده اند و یا هم در دوره‌های قبلی با بسیار یک پول اندک به اجاره داده شده اند دوباره تثبیت نمایند و نظر به نرخ روز دوباره قیمت گذاری نمایند که از طریق داوطلبی به اجاره داده شوند تا از یک طرف جایدات‌های دولتی از چنگ غاصبین محفوظ گردد و از جانب دیگر عایدات بیشتر گردد.
در عین حال مولوی فضل الباری فضلی در این جلسه به تمام ریاست‌ها دستور داد تا برای سال 1402 پلان و بودیجه خویش را طوری تنظیم نمایند که زمینه‌ افزایش عواید مساعد گردد.
در همین حال به ریاست‌های ارضی وزارت زراعت نیز هدایت سپردند تا  هرچه عاجل طرح عایداتی ریاست‌های مربوطه خویش را ترتیب نموده و غرض منظور به رهبری وزارت زراعت پیشنهاد نمایند.
پس حاکمیت ا.ا بر افغانستان تمام مصارف کشور از منابع داخلی تمویل می‌گردد بنا نظر به هدایت رهبری امارت اسلامی تا تمام ادارات بالای پروژه های عایداتی کار نمانید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها