جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت با اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای هیئت‌مدیره اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

در کاپیسا برای ۶۰۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خود، برنامه‌های آموزشی و آگاهی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع شش دستگاه جوجه‌کشی برای مرغداران در بادغیس

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور حمایت از سکتور مرغداری و تقویت فعالیت‌های تولیدی، شش دستگاه جوجه‌کشی را برای مستفیدشوندگان در قریه عمله‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS