جلسه‌ای برای حل مشکلات ترانزیتی محصولات زراعتی افغانستان برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ - ۱۳:۴۶
جلسه‌ای برای حل مشکلات ترانزیتی محصولات زراعتی افغانستان برگزار شد

۲۲ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
به‌منظور بررسی و حل مشکلات ترانزیتی فرا راه صادرات محصولات زراعتی افغانستان به کشورهای پاکستان و ازبکستان، جلسه‌ای به رهبری مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت، و نمایندگان اتاق‌های زراعت و مالداری و  صنعت و تجارت برگزار گردید. در این نشست، مولوی صدر اعظم عثمانی بر اهمیت محصولات زراعتی در اقتصاد کشور تأکید کرده و موضوعاتی چون اصول صدور سرتفیکیت، تعرفه‌های گمرکی، مشکلات ترانزیتی، و صحت و تکمیل بودن اسناد صادراتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مولوی عثمانی از ادارات مرتبط خواست تا اقدامات قانونی و فوری برای رفع مشکلات موجود انجام دهند. وی تصریح کرد که حل این چالش‌ها، به‌ویژه در مسیرهای ترانزیتی به پاکستان و ازبکستان، نقش مهمی در افزایش صادرات و رشد اقتصادی کشور خواهد داشت.
در پایان جلسه، مسئولان حاضر تعهد کردند که با هماهنگی و همکاری مشترک، راه‌حل‌هایی عملی برای کاهش مشکلات ترانزیتی و تسهیل صادرات محصولات زراعتی افغانستان ارائه کنند. همچنین بر ضرورت ایجاد شفافیت و بهبود در روند صدور سرتفیکیت‌ها و تعرفه‌های گمرکی تأکید شد.
این اقدام بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای حمایت از دهقانان و افزایش درآمدهای زراعتی کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها