توزیع ۱۵۰ بز از طرف دفتر کشمیره در بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۶ - ۱۳:۵۲
توزیع ۱۵۰ بز از طرف دفتر کشمیره در بلخ

۲۶ عقرب ۱۴۰۰ه‍.ش
۱۱ربیع الثانی ۱۴۴۳ ه‍.ق
۱۵۰ راس بز از طرف دفتر کشمیره در هماهنگی با دفتر "پی‌آر‌بی" به مالداران ولسوالی‌های چهارکنت ولایت بلخ و خلم ولایت سمنگان توزیع شد.
این بزها که توسط دفتر کشمیره از هرات به بلخ منتقل شده، امروز سه‌شنبه، ۲۶ عقرب، با برگزاری جلسه‌ای در شهر مزار شریف، توزیع شد. این موسسه هم‌چنان مبلغ ۱۵۰ هزار افغانی برای ساخت طبیله و ۳۰۰ هزار افغانی برای تامین خوراکی بزها، توزیع کرد.

 این دفتر از چهار سال به این‌سو در ولایت‌های بلخ، هرات و سمنگان صدها راس بز را جهت تقویت مالداری توزیع کرده است.
مولوی شمس‌الله خالد، مسوول زراعت بلخ، در مراسم توزیع بزها، از نماینده‌گان شرکت متذکره خواست که برای ساخت افغانستان خودکفا و مترقی، به همکاری‌شان در بخش زراعت و مالداری ادامه دهند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها