توزیع پول نقد به بیش از یک‌هزار دهقان متضرر در سمنگان آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۱۱:۲۷
توزیع پول نقد به بیش از یک‌هزار دهقان متضرر در سمنگان آغاز شد

۱۰ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، اعلام کرده که به یک‌هزار و ۷۱ خانواده‌ی مربوط به دهقانان متضرر در دوازده قریه این ولایت، از طریق پروژه کمک اضطراری غذایی به همکاری مؤسسه «ویلت‌هنگر هیلفه» پول نقد توزیع می‌شود. این پول توسط سازمان ملل برای هم‌آهنگی امور بشردوستانه یا «UNOCHA»، تامین می‌شود.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۹۰ دالر معادل شش‌هزار و ۹۵۰ افغانی توزیع می‌شود. این کمک به خانواده‌های صورت می‌گیرد که از خشک‌سالی، تغییرات اقلیمی و شیوع‌ کرونا بیشتر متضرر شده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها