توزیع تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان سمنگانی به هزینه‌ی بیش‌تر از ۱۵.۱۹ میلیون افغانی

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۴:۴۱
توزیع تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان سمنگانی به هزینه‌ی بیش‌تر از ۱۵.۱۹ میلیون افغانی

۲۵ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای دهقانان در ولایت سمنگان با حضور محمدداوود کلکانی والی، مسوولان ریاست زراعت و دهقانان آغاز شد.
محمدعمان حنیفی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، گفت «۳۴۲ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم بذری، برای هر دهقان که دو جریب زمین آبی دارد، به هر دهقان ۵۰ کیلو گندم توزیع می‌شود.»
۶۰ درصد هزینه‌ی این تخم‌های اصلاح‌شده را وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد را دهقانان می‌پردازند. یک بوجی ۵۰ کیلویی گندم اصلاح‌شده برای دهقانان ۸۸۸.۳۶ افغانی تمام می‌شود.
ارزش مجموعی تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم که به دهقانان سمنگانی در این روند توزیع می‌شود، ۱۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۹۵۶ افغانی است.
محمدداوود کلکانی، والی سمنگان ضمن قدردانی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت «تخم‌های اصلاح‌شده بذری به منظور تشویق، حمایت، بلند بردن اقتصاد و افزایش حاصلات گندم برای دهقانان توزیع می‌گردد.» او از دهقانان خواست تا در استفاده درست از این گندم‌ها و گرفتن نتیجه‌ی قناعت‌بخش از آن توجه بیش‌تر کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها