تغییر و تبدیلی در چند ریاست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۳:۳۳
تغییر و تبدیلی در چند ریاست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، تغییرات تازه‌ای در برخی ریاست‌های این وزارت به هدف بهبود روند کاری و انسجام بهتر امور اداری اعمال گردید.
بر بنیاد این تغییرات، مفتی عبدالرحیم شاهد، که پیش از این ریاست توسعه سکتور خصوصی را بر عهده داشت، به عنوان رئیس جدید ریاست  پالیسی و پلان  تعیین شد. همچنان مفتی عبدالغفور بخاری، رئیس پیشین ریاست تهیه و تدارکات، به عنوان رئیس توسعه سکتور خصوصی گماشته شد و قاری مبارک، که قبلاً ریاست پالیسی و  پلان  را اداره می‌کرد، اکنون به حیث رئیس تهیه و تدارکات تعیین گردید.
در مراسم معرفی مسؤولان جدید که با حضور ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری و شماری از روئسا و کارمندان وزارت زراعت برگزار شده بود، بر اهمیت مدیریت مؤثر، ارتقای ظرفیت ادارات و اجرای بهتر برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد. این تغییرات در راستای تقویت برنامه‌های زراعتی، تنظیم بهتر پروژه‌ها و تطبیق سیاست‌های توسعه‌ای در سکتور زراعت صورت گرفته است.
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از مسؤولان تازه‌گماشته‌شده خواست تا با تعهد و پشتکار، در راستای بهبود عرضه خدمات و ارتقای ظرفیت تولیدات زراعتی کشور تلاش نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها