تأکید وزیر زراعت بر ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۳:۱۷
تأکید وزیر زراعت بر ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها

۲ سرطان ۱۴۰۰
 جلسه هیأت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اشتراک معینان و برخی از رییسان برگزار شد و در آن موضوعات مختلف مورد بحث و فیصله قرار گرفت.
در این جلسه مشکلات شرکت‌های تطبیق‌کننده پروژه‌های زراعتی مورد بحث قرار گرفت و فیصله شد که براساس قانون برای حل این مشکلات اقدام شود. هم‌چنان در این جلسه روی انتقال زعفران از یک ولایت به ولایت‌های دیگر صحبت شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، هدایت داد که فرصت‌ها و چالش‌های سکتور زعفران با جوانب ذی‌دخل به‌شکل اساسی مورد بررسی قرار گیرد و برای تقویت این سکتور فرصت‌سازی بیشتر صورت گیرد.
علاوه بر آن، درخواست تبدیلی کارمندان، حل فوری برخی مشکلات و سهمیه سوپراسکیل کارمندان در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و فیصله شد که به منظور افزایش موثریت و معقولیت سوپراسکیل، یک طرزالعمل جدید در وزارت زراعت تهیه شود. هم‌چنان مشکلات دهقانان در این جلسه مطرح شد و وزیر زراعت هدایت داد که این مشکلات با درنظرداشت امکانات، به‌صورت فوری حل شود.
در این جلسه موضوعات مختلف دیگر نیز مورد بحث قرار گرفت. وزیر زراعت تأکید کرد که تمام توجه روی ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها در سطح کشور متمرکز شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها