تأکید وزیر زراعت بر ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۳:۱۷
تأکید وزیر زراعت بر ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها

۲ سرطان ۱۴۰۰
 جلسه هیأت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اشتراک معینان و برخی از رییسان برگزار شد و در آن موضوعات مختلف مورد بحث و فیصله قرار گرفت.
در این جلسه مشکلات شرکت‌های تطبیق‌کننده پروژه‌های زراعتی مورد بحث قرار گرفت و فیصله شد که براساس قانون برای حل این مشکلات اقدام شود. هم‌چنان در این جلسه روی انتقال زعفران از یک ولایت به ولایت‌های دیگر صحبت شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، هدایت داد که فرصت‌ها و چالش‌های سکتور زعفران با جوانب ذی‌دخل به‌شکل اساسی مورد بررسی قرار گیرد و برای تقویت این سکتور فرصت‌سازی بیشتر صورت گیرد.
علاوه بر آن، درخواست تبدیلی کارمندان، حل فوری برخی مشکلات و سهمیه سوپراسکیل کارمندان در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و فیصله شد که به منظور افزایش موثریت و معقولیت سوپراسکیل، یک طرزالعمل جدید در وزارت زراعت تهیه شود. هم‌چنان مشکلات دهقانان در این جلسه مطرح شد و وزیر زراعت هدایت داد که این مشکلات با درنظرداشت امکانات، به‌صورت فوری حل شود.
در این جلسه موضوعات مختلف دیگر نیز مورد بحث قرار گرفت. وزیر زراعت تأکید کرد که تمام توجه روی ارایه خدمات به‌موقع و تطبیق پروژه‌ها در سطح کشور متمرکز شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۰:۴۰
Background image

کمپاین سرتاسری شاخه‌بُری درختان و استعمال روغن زمستانی در ولایت سمنگان آغاز شد

۱۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود وضعیت باغداری و پیشگیری از شیوع آفات و امراض نباتی، کمپاین سرتاسری شاخه‌بُری درختان و استعمال روغن زمستانی در ولایت سمنگان از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

کمپاین مبارزه با امراض و آفات نباتی در تاکستان‌ها و باغ‌های میوه فاریاب آغاز شد

۱۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق برنامه‌های وقایوی و مبارزه با امراض و آفات نباتی، کمپاین گسترده‌ای از سوی کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت فاریاب در سه ولسوالی آن ولایت آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۹:۳۵
Background image

بازدید رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از دفاتر صندوق وجهی انکشاف زراعتی و برنامه‌های درسی این وزارت 

۱۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از دفاتر صندوق وجهی انکشاف زراعتی این وزارت بازدید نموده و همچنان از جریان درس‌های کارمندان معینیت. . .

بازگشت به خبرها