به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۹
 به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

۱دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که به ۹۱۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های خوشی و محمدآغه این ولایت مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید این مالداران که شامل زنان و مردان می‌شوند، پیش از دریافت خوراکه حیوانی در صنف‌های توسعه مالداری آموزش دیده‌اند. به گفته‌ی این ریاست، این مالداران از موادی که برای‌شان توزیع شده قرار است برای تغذیه حیوانات‌شان «خشت‌های مولاس بلاک» تهیه کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها