به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۹
 به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

۱دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که به ۹۱۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های خوشی و محمدآغه این ولایت مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید این مالداران که شامل زنان و مردان می‌شوند، پیش از دریافت خوراکه حیوانی در صنف‌های توسعه مالداری آموزش دیده‌اند. به گفته‌ی این ریاست، این مالداران از موادی که برای‌شان توزیع شده قرار است برای تغذیه حیوانات‌شان «خشت‌های مولاس بلاک» تهیه کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS