به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۹
 به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

۱دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که به ۹۱۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های خوشی و محمدآغه این ولایت مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید این مالداران که شامل زنان و مردان می‌شوند، پیش از دریافت خوراکه حیوانی در صنف‌های توسعه مالداری آموزش دیده‌اند. به گفته‌ی این ریاست، این مالداران از موادی که برای‌شان توزیع شده قرار است برای تغذیه حیوانات‌شان «خشت‌های مولاس بلاک» تهیه کنند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۲۹
Background image

در ولایت کنر برای ۵۵۲ تن در بدل کار مواد غذایی توزیع و ۱۵ کیلومتر کانال آبیاری بازسازی شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در چارچوب پروژه «مصونیت غذایی و بازسازی کانال‌های آبیاری»، برای ۵۵۲ تن مستحق در ولسوالی نرنگ ولایت کنر، در بدل کار و به منظور حمایت از خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۴:۳
Background image

آغاز برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در ولایت جوزجان

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه، مردیان و فیض‌آباد ولایت جوزجان آغاز شده است.
این برنامه با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها