به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۹
 به ۹۱۰ مالدار در لوگر مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع شد

۱دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که به ۹۱۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های خوشی و محمدآغه این ولایت مواد برای ساخت خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
ریاست زراعت لوگر می‌گوید این مالداران که شامل زنان و مردان می‌شوند، پیش از دریافت خوراکه حیوانی در صنف‌های توسعه مالداری آموزش دیده‌اند. به گفته‌ی این ریاست، این مالداران از موادی که برای‌شان توزیع شده قرار است برای تغذیه حیوانات‌شان «خشت‌های مولاس بلاک» تهیه کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها