به ۸۰ دهقان در سمنگان بسته‌های نهال بادام توزیع شد

naim.rezai
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۵:۷
به ۸۰ دهقان در سمنگان بسته‌های نهال بادام توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، به ۸۰ دهقان در ایبک، مرکز این ولایت و ولسوالی‌های خرم‌وسارباغ و حضرت‌سلطان بسته‌های نهال بادام توزیع کرده است.
هریک این بسته‌ها شامل ۶۶ نهال با وسایل مورد نیاز آن می‌شود.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت سمنگان، می‌گوید هر یک از این بسته‌ها شامل ۶۶ نهال، یک کراچی دستی، بیل، کیدمن، متر، رجه و ماشین‌ دواپاشی می‌شود و به اعضای چهار انجمن باغداری توزیع شده است.
آقای ارغندیوال افزود که هر یک از این دهقانان، در بدل دریافت این بسته‌ها، یک‌-یک جریب قوریه می‌سازند. این بسته‌ها به هزینه یک میلیون و ۱۹۶هزار افغانی از بودجه ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت تهیه شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
Background image

در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

بازگشت به خبرها