به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۱۰:۴۹
به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به ۱۹۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های انجنیل، گذره، کرخ، غوریان، اوبه و پشتون زرغون که نباتات تیلی و صنعتی شامل کنجد، پنبه، آفتاب‌پرست و سویابین کشت و تولید می‌کنند، کود کیمیاوی توزیع کرد.
به هریک از این دهقانان ۳۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شده است.
هدف از توزیع کود کیمیاوی به دهقانان، حمایت و تشویق آنان به کشت و توسعه نباتات تیلی و صنعتی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS