به همکاری کشور چین؛ سه سردخانه معیاری میوه‌جات ساخته می‌شود

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۸:۲۳
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در دیدار با آقای "ما چنگوانگ" مشاور اقتصادی و تجارتی و آقای "شو چنگ‌ژی" سکرتر اقتصادی و تجارتی سفارت چین، روی چگونگی تطبیق این پروژه و همکاری‌های بیشتر بحث و تبادل نظر کردند.
آقای فیضان ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: «ما آماده هرنوع همکاری در تطبیق پروژه‌ها در مرکز و ولایات هستیم و از آن حمایت می‌نماییم.»
رهبری وزارت زراعت در نظر دارد تا با تشویق و جلب حمایت موسسات ملی و بین‌المللی، ساخت و ساز سردخانه‌های معیاری را در مرکز و ولایات گسترش دهد تا زمینه بهبود اقتصاد دهاقین، جلوگیری از ضیاع محصولات و تقویت صادرات فراهم شود.
این اقدام در کنار حمایت تخنیکی، می‌تواند نقش مؤثری در توسعه سکتور زراعت و تقویت امنیت غذایی در کشور ایفا کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها