برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۱:۳۲
برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برنامه‌ای را تحت عنوان «روز مزرعه دهقان» در قریه چشمه شیر مرکز این ولایت برگزار کرد. این مراسم با حضور رئیس زراعت، مسئولان سکتور زراعت، دهاقین، نمایندگان مؤسسات همکار، اساتید و محصلین پوهنتون تخار برگزار شد.
در این مراسم، قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، نقش دهاقین را در تأمین امنیت غذایی و رشد اقتصاد زراعتی کشور حیاتی خوانده و از تلاش‌های آنان قدردانی کرد. وی افزود که دهاقین با تلاش بی‌وقفه خود، ستون اصلی سکتور زراعت را تشکیل می‌دهند.
برنامه روز مزرعه، با ابتکار و همکاری شرکت تولیدی تخم‌های بذری لوی باختر برگزار شده بود. این شرکت ضمن معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و روش‌های نوین زراعتی، زمینه تبادل تجارب را برای دهاقین فراهم کرد.
ریاست زراعت تخار از همکاری این شرکت در ترویج زراعت علمی و آگاهی‌دهی به دهاقین تقدیر به‌عمل آورده و تأکید نمود که برگزاری چنین برنامه‌هایی گامی مؤثر در راستای حمایت از زحمت‌کشان عرصه زراعت و توسعه پایدار می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS