برگزاری جلسه رؤسای زراعت و تصدیق‌دهی تخم‌های بذری با شرکت‌های تولیدکننده در کندز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۱۸
برگزاری جلسه رؤسای زراعت و تصدیق‌دهی تخم‌های بذری با شرکت‌های تولیدکننده در کندز

مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت کندز و مولوی صدیق‌الله رحمانی، رئیس تصدیق‌دهی تخم‌های بذری، در جلسه‌ای با نمایندگان شرکت‌های تولیدکننده تخم‌های بذری در ولایت کندز دیدار کردند.
این جلسه به هدف ارتقای کیفیت تخم‌های بذری، بهبود تولیدات زراعتی، و تقویت هماهنگی میان نهادهای دولتی و بخش خصوصی برگزار شد. رئیس زراعت کندز تأکید کرد که استفاده از تخم‌های بذری تصدیق‌شده عامل اصلی افزایش تولیدات زراعتی و تأمین امنیت غذایی است و از شرکت‌ها خواست که به معیارهای استاندارد توجه داشته باشند.
مولوی صدیق‌الله نیز بر رعایت معیارهای ملی و بین‌المللی در تولید تخم‌های بذری تأکید کرد و افزود که تخم‌های نامرغوب می‌توانند خسارات جدی به دهاقین و اقتصاد منطقه وارد کنند.
نمایندگان شرکت‌ها مشکلاتی چون کمبود حمایت مالی، محدودیت‌های تکنولوژیکی و تأخیر در تأیید تخم‌های بذری را مطرح کردند و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت ارائه دادند. این جلسه به‌عنوان گامی مؤثر برای تقویت زنجیره تولید تخم‌های بذری در ولایت کندز ارزیابی شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها