بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې پلاوي د کندهار څېړنیزو فارمونو څخه لیدنه وکړه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان مربوطه، بازدید نمودند و از جریان تحقیقات زراعتی از نزدیک دیدن کردند.
ملا فتح‌محمد فیضی، مسئول عمومی این فارم‌ها، گفت که در ترکیب این هیئت، نمایندگانی از کشورهای ایتالیا و هند، مسئول عمومی این اداره برای افغانستان و شماری از متخصصان خارجی، علاوه بر نمایندگان محلی کندهار شامل بودند.
به گفته وی، اعضای هیئت در جریان این بازدید، تحقیقات جاری در فارم سبزیجات را از نزدیک مشاهده کرده و معلومات همه‌جانبه‌ای را از سوی متخصصان فارم دریافت نمودند.
همچنان، هیئت از بخش‌های مختلف فارم تحقیقاتی کوهکران نیز دیدن کرده و در مورد تخم‌های اصلاح‌شده، روش‌های نوین زراعتی و برنامه‌های بهبود حاصلات معلومات حاصل کردند.
مسئولان هدف از این بازدید را ارزیابی تحقیقات زراعتی، گسترش همکاری‌ها و حمایت از برنامه‌های مؤثر برای تقویت سکتور زراعت در افغانستان عنوان کردند.
قابل یادآوری است که این هیئت دو روز قبل نیز با رئیس زراعت کندهار دیدار کرده و در مورد تقویت سکتور زراعت، به‌ویژه در بخش تخم‌های اصلاح‌شده و تحقیقات زراعتی، گفتگو نموده بودند.
انتظار می‌رود با تداوم این همکاری‌ها، تحقیقات زراعتی در کندهار و سایر مناطق کشور گسترش یافته، سطح تولیدات افزایش یابد و سهولت‌های بیشتری برای دهقانان فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS