افزایش ۵۷.۵ میلیون دالری بودجه پروژه EATS از سوی بانک جهانی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۷:۱۹
افزایش ۵۷.۵ میلیون دالری بودجه پروژه EATS از سوی بانک جهانی

۲۴ سرطان ۱۴۰۰
بانک جهانی ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر به بودجه پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (‏EATS‏) کمک کرد.‏
مأموریت بانک جهانی که از ۱۲ الی ۱۵ جولای به هدف بررسی فعالیت‌های پروژه EATS ادامه یافت، کارکردهای این پروژه را مثبت ارزیابی کرد. نتیجه بررسی این مأموریت، در جلسه‌ای آنلاین به اشتراک معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، از سوی مسوولان این مأموریت در میان گذاشته شد.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به مسوولان این پروژه و بخش‌های مرتبط در وزارت زراعت، هدایت داد تا مطابق زمان تعیین شده از سوی بانک جهانی، کارهای‌شان را تکمیل کنند.
اعضای ماموریت بانک جهانی گفتند که به دلیل مؤثر بودن فعالیت‌های پروژه EATS، این بانک ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر را به هدف پیش‌برد بهتر فعالیت‌های این پروژه، به بودجه آن اضافه می‌کند که از این میان ۲۰ میلیون دالر برای ایجاد یا ترمیم چهار سیلو در ولایت‌های کابل، هرات، بغلان و قندهار به مصرف خواهد رسید. به گفته اعضای این مأموریت، ۳۷.۵ میلیون دالر دیگر آن، برای بازسازی شبکه‌های آبیاری، توزیع تخم‌های اصلاح شده، ساخت سردخانه‌های صفرانرژی و احداث باغ‌های متراکم در ۳۴ ولایت کشور مصرف خواهد شد.
 پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در سپتامبر ۲۰۲۰ به ارزش ۱۰۰ میلیون دالر شروع ‏شد که بودجه آن به‌صورت مشترک از سوی دولت افغانستان و بانک جهانی پرداخت می‌شود. اکنون ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر، از سوی بانک جهانی به بودجه این پروژه افزوده شده است.‏

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها