افزایش ۵۷.۵ میلیون دالری بودجه پروژه EATS از سوی بانک جهانی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۷:۱۹
افزایش ۵۷.۵ میلیون دالری بودجه پروژه EATS از سوی بانک جهانی

۲۴ سرطان ۱۴۰۰
بانک جهانی ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر به بودجه پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (‏EATS‏) کمک کرد.‏
مأموریت بانک جهانی که از ۱۲ الی ۱۵ جولای به هدف بررسی فعالیت‌های پروژه EATS ادامه یافت، کارکردهای این پروژه را مثبت ارزیابی کرد. نتیجه بررسی این مأموریت، در جلسه‌ای آنلاین به اشتراک معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، از سوی مسوولان این مأموریت در میان گذاشته شد.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به مسوولان این پروژه و بخش‌های مرتبط در وزارت زراعت، هدایت داد تا مطابق زمان تعیین شده از سوی بانک جهانی، کارهای‌شان را تکمیل کنند.
اعضای ماموریت بانک جهانی گفتند که به دلیل مؤثر بودن فعالیت‌های پروژه EATS، این بانک ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر را به هدف پیش‌برد بهتر فعالیت‌های این پروژه، به بودجه آن اضافه می‌کند که از این میان ۲۰ میلیون دالر برای ایجاد یا ترمیم چهار سیلو در ولایت‌های کابل، هرات، بغلان و قندهار به مصرف خواهد رسید. به گفته اعضای این مأموریت، ۳۷.۵ میلیون دالر دیگر آن، برای بازسازی شبکه‌های آبیاری، توزیع تخم‌های اصلاح شده، ساخت سردخانه‌های صفرانرژی و احداث باغ‌های متراکم در ۳۴ ولایت کشور مصرف خواهد شد.
 پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در سپتامبر ۲۰۲۰ به ارزش ۱۰۰ میلیون دالر شروع ‏شد که بودجه آن به‌صورت مشترک از سوی دولت افغانستان و بانک جهانی پرداخت می‌شود. اکنون ۵۷.۵ میلیون دالر دیگر، از سوی بانک جهانی به بودجه این پروژه افزوده شده است.‏

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها