اعطای قرضه‌های کوچک بانک انکشاف اسلامی از طریق ADF، بررسی شد

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۷:۳۸
اعطای قرضه‌های کوچک بانک انکشاف اسلامی از طریق ADF، بررسی شد

۲۳ سرطان ۱۴۰۰
جلسه‌ای به اشتراک شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، داکتر ایمل آرمان، رییس هیأت عامل صندوق انکشاف زراعت (ADF)، جوزف لِزارد، رییس دفتر زراعت اداره توسعه بین‌المللی امریکا (USAID) و نماینده‌گان بانک انکشاف اسلامی (IsDB)  در مورد بحث روی چگونه‌گی ارایه قرضه‌های کوچک به دهقانان از سوی بانک انکشاف اسلامی برگزار شد.
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، در این جلسه گفت که این وزارت به‌صورت همه‌جانبه در راستای تطبیق این پروژه تلاش می‌کند.
هم‌چنان مسوولان دفتر زراعت اداره توسعه بین‌المللی امریکا گفتند که برای تطبیق این پروژه،‌ این اداره همکاری‌های تخنیکی فراهم می‌کند.
پروژه ارایه قرضه‌های کوچک به دهقانان، ١٠ میلیون دالر امریکایی هزینه دارد که از سوی بانک انکشاف اسلامی تمویل و توسط صندوق انکشاف زراعت تطبیق می‌شود. قرار است از این مقدار پول، دهاقین و تشبثات زراعتی در سرتاسر افغانستان مستفید شوند.
بانک انکشاف اسلامی از وزارت زراعت و صندوق انکشاف زراعت خواست تا درخواست‌نامه رسمی خویش را از طریق وزارت مالیه به این بانک ارایه کنند تا مراحل اجرایی پروژه آغاز شود. بنا بر پلان تعیین شده، تطبیق این پروژه از ماه سپتامبر سال ٢٠٢٢ آغاز خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها