اشتراک ۲۸ کمپنی افغان در نمایشگاه بین‌المللی گلفود ۲۰۲۱

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۵:۳
اشتراک ۲۸ کمپنی افغان در نمایشگاه بین‌المللی گلفود ۲۰۲۱

۳ حوت ۱۳۹۹
نمایشگاه بین‌المللی گلفود ۲۰۲۱ که امروز ۲۱ فبروری ۲۰۲۱ در مرکز تجارت جهانی شهر دبی امارت متحده عربی برگزار شد، در آن بر علاوه کمپنی‌های ۸۵ کشور جهان، ۲۸ کمپنی تولید، پروسس و تجارت از افغانستان اشتراک کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت آبیاری و مالداری می‌گوید که نمایشگاه مذکور یک فرصت استثنایی و بسیار مهم به تاجران افغان جهت معرفی محصولات زراعتی و مالداری افغان به جهانیان است.
تاجران افغان به کمک اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ی امریکا(USAID) و هم‌آهنگی وزارت زراعت در این نمایشگاه اشتراک کردند و محصولات‌شان را به نمایش گذاشتند؛ این محصولات شامل زعفران، میوه خشک، گیاهان طبی، عسل و میوه‌جات پروسس شده و ده‌ها نوع محصول دیگر بود.
نمایشگاه بین‌المللی گلفود یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌ها در بخش غذا در سطح جهان است که تاجران بیش از ۸۵ کشور دنیا با محصولات‌شان در آن اشتراک می‌کنند.
قرار است امسال نیز مانند سال‌های قبل، ده‌ها هزار نفر بازدیدکننده و تاجر از این نمایشگاه بازدید کنند.
نمایشگاه گلفود که همه ساله در شهر دبی امارت متحده عربی برگزار می‌شود. سال گذشته نیز تاجران افغان به همکاری اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا، «USAID» و وزارت زراعت در این نمایشگاه اشتراک کرده بودند.
در این نمایشگاه از محصولات افغانی استقبال شده و به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دالر قرارداد ناشی از عقد قراردادهای فروش محصولات زراعتی و مالداری افغانی به دست آوردند.
امسال نیز در پی تلاش مشترک وزارت زراعت آبیاری و مالداری و اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ی امریکا «USAID» زمینهی اشتراک تاجران افغان با وجود محدودیت‌های ویروس کرونا در این نمایشگاه مساعد شد و این تاجران ده‌ها نوع محصول زراعتی و مالداری را از افغانستان به نمایش گذاشته‌اند و  توقع می‌رود که تاجران افغان قراردادهای خوبی را در بخش فروش محصولات‌شان به دست بیاورند.
باید گفت که نمایشگاه بین‌المللی گلفود ۲۰۲۱ برای چهار روز از ۲۱ تا ۲۵ فبروری امسال در مرکز تجارتی شهر دوبی برگزار شده است.
مقام‌های سفارت افغانستان در امارات متحده عربی نیز در این نمایشگاه حضور یافته بودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها