استیشن القاح مصنوعی ولسوالی موسهی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۹:۴۹
کابل

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور حمایت از مالداران، استیشن القاح مصنوعی حیوانات و مرکز جمع‌آوری شیر ولسوالی موسهی ولایت کابل را به ‌بهره‌برداری رساند.
عمر‌جان منگل رییس اداره زراعت کابل، در باره آغاز بهره‌برداری این مراکز گفت: «استیشن القاح مصنوعی حیوانات به منظور افزایش نسل گوساله‌های اصلاح شده و بلند بردن سطح تولید شیر و گوشت در این ولسوالی و در مجموع در ولایت کابل می‌باشد.
اقای منگل هم‌چنان گفت که ایجاد مرکز جمع‌آوری شیر در کنار ایجاد بازار برای فروش این محصولات در ولسوالی موسهی، زمینه دسترسی باشندگان پایتخت را به شیر تازه و صحی فراهم  می‌سازد.
هردو مرکز به هزینه مجموعی نزدیک به چهارونیم میلیون افغانی از بودجه انکشافی ریاست زراعت کابل ساخته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها