آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه‌ای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و توسط ۱۳ وترنر  محلی در مرکز ولایت و ۱۲ ولسوالی عملی می‌شود.
هدف اصلی این کمپاین، از بین بردن کنه‌ها از بدن حیوانات و جلوگیری از انتشار بیماری تب گانگو است؛ در جریان کمپاین، دارو نیز به حیوانات اهلی و طیور پاشیده خواهد شد. طبق برنامه، صدها رأس حیوانات بزرگ و کوچک در تمامی ولسوالی‌های مرتبط ولایت دواپاشی می‌شوند.
رهبری ریاست زراعت خوست می‌افزاید که از طریق این کمپاین، مانع انتشار تب گانگو و سایر بیماری‌های حیوانی خواهند شد تا سلامت انسان‌ها و حیوانات حفظ شود. همچنین ریاست زراعت خوست متعهد است که از طریق این و برنامه‌های پیشگیرانه مشابه، تلاش‌های خود را برای ارتقای سلامت عمومی و توسعه سکتور مالداری تقویت کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها