آغاز کمپاین دواپاشی برای وقایه مرض تب کانگو در فاریاب

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۰:۱۰
5343

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب اعلام کرد که کمپاین دواپاشی برای جلوگیری از شیوع مرض خطرناک تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) در این ولایت آغاز شد.
این برنامه از سوی پروژه انکشافی ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طرح و عملی گردیده و با همکاری شش تن از مسئولین کلینیک‌های ساحوی صحت حیوانی در ولسوالی‌های دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، المار، پشتونکوت، خواجه سبزپوش و مرکز شهر میمنه به اجرا درآمده است.
اهداف این کمپاین شامل کاهش آلودگی کنه‌ها به‌عنوان ناقل اصلی ویروس کانگو به انسان، جلوگیری از انتقال این ویروس به انسان‌ها به‌ویژه مالداران و قصابان، ارتقای سطح آگاهی مالداران در مورد حفظ‌الصحه حیوانی و دواپاشی مکان‌های تجمع و نگهداری حیوانات به‌خصوص طویله‌ها می‌باشد.
مسئولان ریاست زراعت فاریاب، اجرای این برنامه را گامی مهم در راستای حفظ‌الصحه محیطی، کاهش موارد احتمالی تب کانگو، حمایت از سرمایه مالداران و تقویت سیستم وقایوی در برابر امراض مشترک میان انسان و حیوان عنوان کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها