آغاز پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیای ۲ هزار جریب زمین زراعتی در هلمند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۴
هلمند کې د دوه زره جریبه کرنیزې ځمکې د بیا رغونې په‌پار د زهکشۍ کانال د پاکولو پروژه پیل شوه

پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه بولان مربوط مرکز ولایت هلمند، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند و شماری از بزرگان، متنفذین و باشندگان محل افتتاح و کار عملی آن آغاز شد.
این پروژه با هزینه یک میلیون و ۸۴۳ هزار و ۵۱۲ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل و قرارداد آن با شرکت ساختمانی سردار محمد نوروزی عقد شده است.
کانال یادشده به طول ۷.۱۶ کیلومتر پاک‌کاری خواهد شد که با تکمیل آن، حدود ۲ هزار جریب زمین زراعتی از آب‌های ایستاده رها شده و برای کشت و زراعت دو فصله آماده خواهد شد.
مسؤولان می‌گویند که تطبیق این پروژه در توسعه ساحات زراعتی، ایجاد زمینه اشتغال دایمی، افزایش تولیدات و محصولات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی زراعت‌پیشگان مؤثر خواهد بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS