آغاز سمینار آموزشی برای کارمندان اراضی وزارت زراعت در ولایت لوگر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۹:۴۸
آغاز سمینار آموزشی برای کارمندان اراضی وزارت زراعت در ولایت لوگر

۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت لوگر سمینار آموزشی برای کارمندان بخش‌های اجاره زمین و اراضی مسترد شده به هدف ارتقای ظرفیت آنان از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردید.
در آغاز مولوی عبدالصمد پاڅون رییس سروې کدستر ریاست اراضی وزارت زراعت، همراه با مولوی حبیب‌الرحمن رییس زراعت ولایت لوگر و مولوی خلیل احمد رییس عدلیه این ولایت دیدار نموده و در مورد این سمینار صحبت کردند.
رییس سروې کدستر ریاست عمومی اراضی درباره اهمیت این سمینار آموزشی و همچنان نقش آن در ارتقای ظرفیت کارمندان بخش اراضی به تفصیل صحبت نمود.
سپس مقامات مربوط ولایت لوگر ضمن قدردانی از مسؤلان بخش اراضی در زمینه تطبیق این برنامه، وعده همکاری‌های همه‌جانبه را سپردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها