وزیر زراعت با نماینده ویژه ایران در امور افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۴ - ۱۳:۱۴
د کرنې وزیر د افغانستان په چارو کې د ایران له ځانګړي استازي سره وکتل

۴ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حسن کاظمی قمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار بر تقویت روابط دو جانبه میان دو کشور تاکید کرده گفت:« هدف ما رشد و انکشاف سکتور زراعت از شیوه سنتی به شیوه عصری است، امکانات خوبی در عرصه زراعت، مالداری و آب داریم نیاز به کار است، کشور های همسایه به ویژه ایران می‌تواند با ما در عرصه‌های مختلف همکاری و بازار مشترک داشته باشیم».
وزیر زراعت در این دیدار از محصولات ارگانیک افغانستان یاد کرده  و منع کشت مواد مخدر را یک دست آورد خوب برای امارت  که سود آن به کشورهای همسایه نیز می رسد عنوان کرده است.
در همین حال، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رییس جمهور ایران در امور افغانستان گفت:« حالا شما از قوماندانی جنگ به قوماندانی سازنده‌گی اقتصادی کشور خویش هستید، تولید محصولات زراعتی هم مرزی را ایجاد نماییم و بازار مشترک در مرز مشترک داشته باشیم، شما می‌توانید از تجارب متخصصین ایرانی استفاده کرده زراعت را در کشور تان رشد دهید».
در اخیر دو جانب، به همکاری گسترده در عرصه‌های مختلف به ویژه زراعت، مالداری و آبیاری به منظور ایجاد  زمینه تولید، ترویج، بازاریابی و بسته بندی محصولات تعهد سپردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها