وزیر زراعت با نماینده ویژه ایران در امور افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۴ - ۱۳:۱۴
د کرنې وزیر د افغانستان په چارو کې د ایران له ځانګړي استازي سره وکتل

۴ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حسن کاظمی قمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار بر تقویت روابط دو جانبه میان دو کشور تاکید کرده گفت:« هدف ما رشد و انکشاف سکتور زراعت از شیوه سنتی به شیوه عصری است، امکانات خوبی در عرصه زراعت، مالداری و آب داریم نیاز به کار است، کشور های همسایه به ویژه ایران می‌تواند با ما در عرصه‌های مختلف همکاری و بازار مشترک داشته باشیم».
وزیر زراعت در این دیدار از محصولات ارگانیک افغانستان یاد کرده  و منع کشت مواد مخدر را یک دست آورد خوب برای امارت  که سود آن به کشورهای همسایه نیز می رسد عنوان کرده است.
در همین حال، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رییس جمهور ایران در امور افغانستان گفت:« حالا شما از قوماندانی جنگ به قوماندانی سازنده‌گی اقتصادی کشور خویش هستید، تولید محصولات زراعتی هم مرزی را ایجاد نماییم و بازار مشترک در مرز مشترک داشته باشیم، شما می‌توانید از تجارب متخصصین ایرانی استفاده کرده زراعت را در کشور تان رشد دهید».
در اخیر دو جانب، به همکاری گسترده در عرصه‌های مختلف به ویژه زراعت، مالداری و آبیاری به منظور ایجاد  زمینه تولید، ترویج، بازاریابی و بسته بندی محصولات تعهد سپردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۱:۶
Background image

سپردن یک مرکز پروسس شیر به بهره‌برداری در لغمان

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
یک مرکز پروسس شیر به ارزش چهار میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی قرغیو ولایت لغمان، از بودجه انکشافی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت ساخته شده و رسماً به بهره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از فابریکه لبنیات شرق

۱۳ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیئت از فابریکه لبنیات شرق در ولایت ننگرهار بازدید کرد.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۹:۲۴
Background image

معین وزارت زراعت در نمایشگاه تجهیزات و تکنالوژی‌های نوین آبیاری ایران اشتراک کرد

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و بهره‌گیری از تجارب نوین در بخش زراعت و آبیاری، مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به رهبری یک هیأت رسمی به. . .

بازگشت به خبرها