نظارت از دواخانه‌های زراعتی و حیوانی ولسوالی خدیر ولایت دایکندی 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۳۱ - ۱۰:۱۹
نظارت از دواخانه‌های زراعتی و حیوانی ولسوالی خدیر ولایت دایکندی 

از دواخانه‌های زراعتی و حیوانی واقع در بازارهای دهن سرخ قولک وطمه، کیتی، شکردره، دهن خیر خانه، دهن غم قل و گزبری از طرف مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری این ولسوالی نظارت شد.
در جریان این نظارت  برای ادویه فروشان در رابطه به گماشتن افراد مسلکی اخذ جواز و جلوگیری از  فروش خودسر و غیر قانونی ادویه‌های زراعتی و حیوانی هدایات، رهنمایی و توصیه های لازم ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS