بررسی زمین‌های امارتی منطقه عاشقان ولایت کاپیسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۴ - ۱۰:۹
بررسی زمین‌های امارتی منطقه عاشقان ولایت کاپیسا

 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا جهت بررسی زمین‌های ساحه عاشقان مرکز این ولایت به ساحه متذکره رفتند.
این هیئت‌ که در رائس آن مولوی روح الله روحانی رئیس، زراعت آبیاری و مالداری حضور داشت و او را معاون قومندانی امنیه، مستوفی ولایت، رئیس عدلیه، رئیس حج و اوقاف، شاروال ولایت، رئیس نظارت و تعقیب فرامین و احکام‌ها، رئیس کار و امور اجتماعی، رئيس شهرسازی، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر حضور داشتند جهت بررسی زمین‌های دشت عاشقان مرکز این ولایت رفتند.
در این جراین این نظارت هیئت با بزرگان قومی آن منطقه دیدار نموده و فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفط الله را به ایشان تشریح نمودند. در عین حال مانع فعالیت افراد و اشخاص متصرف و غاصب شده و برای احالی آن مناطق نیز تفهيم گردید که از غصب ساحات امارتی بطور جدی خود داری نمایند.
در پایان این بازدید تصمیم هیئت بر آن شد که هفته آینده تیم فنی متشکل از ریاست های شامل کمیته به ساحه مذکور بروند و کار عملی خویش را جهت برسی و تثبیت ساحات امارتی برویت نقشه کدستری بادر نظر داشت اسناد قانونی و شرعی آغاز نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها