سفر اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۵:۲۰
سفر اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب

 ۱۷ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا به سرپرستی مولوی روح‌الله‌روحانی رئیس زراعت و اعضای شامل این هئیت به ولسوالی تگاپ سفر کردند.
در این سفر  اعضای هیئت شامل معاون قومندانی امنیه، مستوفی ولایت کاپیسا، رئیس عدلیه، رئیس حج و اوقاف، رئیس شاروالی، رئیس نظارت و تعقیب فرامین و احکام،  رئیس کار و امور اجتماعی،  رئيس شهرسازی،  آمر قضایای امارت و مدیر کدستر حضور داشتند طی  این سفر به ادامه فعالیت‌های قبلی جهت بررسی تثبیت ساحات امارتی باقی مانده و شناسائی غاصبان عازم آن ولسوالی شدند.
این هیئت از قریه‌جات  پاینده خیل، عمرخیل و غازی خان‌خیل ولسوالی تگاب دیدن نموده و هدایت به بررسی، شناسائی و تثبیت زمین‌های امارتی نمودند.   همچنان ساحات امارتی استرداد شده را به مسئولان امارتی آن ولسوالی تسلیم نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها