جلسه هیئت جلوگیری از غصب ولایت کندز برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۹:۲۰
جلسه هیئت جلوگیری از غصب ولایت کندز برگزار شد 

جلسه کاری هییت تخنیکی ولایت کندز تحت ریاست  شیخ عزیزالله سعیدی رئیس عدلیه ولایت کندز با هییت اعزامی مقام وزارت عدلیه که در رآس آن مولوی احسان الله وثیق رییس عمومی قضایای امارت بودند تدویر گردید.
ابتدا شیخ عزیزالله به هییت اعزامی مقام خوش آمدید گفته  ودر مورد اجراات انجام شده هیئت تخنیکی در طی چندین ماه گذشته صورت گرفته معلومات اجمالی و کلی ارایه نمود. 
متعاقبا  رئیس عمومی قضایای امارت از خدمات شبانه روزی هییت تخنیکی در قسمت استرداد املاک امارتی قدردانی نموده واز بارگاه الله متعال اجر عظیم استدعا نمودند 
سپس پیام وسلام شیخ عبدالحکیم شرعی وزیر عدلیه را تقدیم داشته  ورهنمود های لازم به اعضای هییت تخنیکی ارایه داشتند 
بعدا هدف سفرشان به ولایات زون شمال را اظهار داشته که هدف از سفر شان بررسی شکلیات تحقیقات انجام شده در قبال دوسیه جات که تحقیق آن تکمیل گردیده بیان نمودند  که بعداز سپری شدن ایام عید اعضای محترم کمیسیون غرض بررسی دوسیه جات متذکره به ولایات زون شمال غرض تصمیم گیری دوسیه جات متذکره تشریف میاورند عنوان نمودند 
سپس اعضای هییت تخنیکی یک سلسله مشکلات که باعث بطی شدن اجراات در قسمت سکیچ و کروکی ساحات تثبیت شده می گردد بیان داشته که در قبال آن رهنمود وهدایات لازم ازطرف رییس عمومی قضایای امارت داده شد که طبق ان اجرآات شان را عیار نمایند.
متعقبا تیم کاری هییت اعزام شده وزارت عدلیه  دوسیه جات که تحقیقات آن تکمیل گردیده است را ملاحظه و نظر اندازی نمودند که اجراات انجام شده مورد تایید شان قرار گرفته و یک سلسله پیشنهادات و هدایات و موارد  در قبال شکلیات اجراات  به سکرترتیت داده شد که در اجراات شان موارد متذکره را در نظر بگیرند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها