جلسه به منظور تهیه طرزالعمل جهت حفظ  اسناد و اراییه معلومات زمینداری برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۹:۱۶
جلسه به منظور تهیه طرزالعمل جهت حفظ  اسناد و اراییه معلومات زمینداری برگزار شد 

جلسه‌ای به منظور ترتیب طرزالعمل حفظ اسناد در آرشیف تخنیکی ریاست اراضی وزارت زراعت  و چگونگی ارائه معلومات امور زمینداری به درخواست کننده گان و مراجع زیربط آن در ریاست اراضی برگزار شد.
این جلسه با حضور داشت مسوولان ریاست عمومي جیودیزی و کدستر، ریاست اراضی ولایت کابل، سروی کدستر، سیستم معلومات زمینداری، انسجام پروژه‌های استملاکی و کارمندان ریاست اراضی برگزار شده بود.
ابتدا ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس اراضی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت" طوری که در جريان قرار دارید نظر به فیصله رهبری اداره قبلا به اشخاص در جواب  عرایض ایشان معلومات زمینداری ارائه نمی‌گردید که این موضوع به خاطر جلوگیری از جعل و تذویر موثر واقع گردیده بود؛ اما بخاطر حفظ اسناد در آرشیف تخنیکی و ارائه معلومات زمینداری به مراجع مربوط و هم‌چنان جلو گیری از جعل و تذویر باید یک طرزالعمل در بخش کدستر و همچنان سیستم معلومات زمینداری ترتیب گردد که تمام موارد زمینداری هم در مرکز و هم در ولايات را در بر داشته باشد". 
در ادامه مسوولان بخش‌های مربوط طرزالعملی را  که قبلأ  ترتیب نموده بودن موضوعات آنرا با رهبری اداره شريک نمودند.
رئیس اراضی بعد از استماع سخنان مسوولان هدایات لازم را پیرامون بهتر شدن چنين طرزالعمل به ايشان سپرد.
در اخیر ملا عبد الرحمن رحمانی رییس اراضی  به مسوولان هدايت داد تا بعد از نهایی شدن، طرزالعمل متذکره را به دو زبان پشتو و دری ترتيب بعد از منظوری مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آنرا به تمام ولایات و ولسوالی ها ضم یک مکتوب ارسال نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها