جلسه جلب همکاری به منظور مجادله علیه بیماری کانگو در کاپیسا برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
جلسه جلب همکاری به منظور مجادله علیه بیماری کانگو در کاپیسا برگزار شد 

۳۰ جوزا ۱۴۰۲هـ.ش 
جلسه هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با مسئولین موسسات همکار  جهت همکاری در بیش برد  برنامه مجادله علیه بیماری کانگو(CCHF)  یا تب خون دهنده  در ولایت کاپیسا تدویر گردید.
طبق هدایت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا جهت جلوگیری از شیوع بیماری تب خون دهنده کانگو کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حيوانی این ریاست با مسئولین موسسات همکار در بخش زراعت و صحت حیوانی جلسات مشورتی دایر می نمایند.
که طبق پلان امروز با مسول دفتر AOAD ملاقات صورت گرفت و در مورد خطرات احتمالی شیوع بیماری کانگو  و جلوگیری از گسترش آن بحث و تبادل نظر نموده و نظریات با یکدیگر شریک ساخته شد کارمندان ریاست زراعت پیشنهادات خویش را  به دفتر حمایت از معلولین افغانستان  جهت دریاقت  ادویه جات مورد ضرورت  برنامه مجادله علیه بیماری تب خون ریزی دهنده کانگو و جلوگیری از شیوع آن بیماری اراییه کرده و خواستار کمک و همکاری گردیدند.
که مسولین  دفتر موسسات همکار از تشریف آوری تیم از کارمندان رياست زراعت و شریک نمودن یک موضوع حیاتی که با جلوگیری از آن  می توان جان انسان ها و حیوانات را از مرض کشنده نجات داد تشکری نموده و همچنان وعده سپرد که از هیچ نوع سعی و تلاش در زمینه جلو گیری از این مرض کشنده دریغ نورزیده و در حد توان همکاری همه‌ جانبه خواهند نمود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها