آموزش دهی ۳۴۰ دهقان در ولایت دایکندی 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۴:۳۳
آموزش دهی ۳۴۰ دهقان در ولایت دایکندی 

۳۰ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت دایکندی به ۳۴۰ دهقان در رابطه به کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی، کنترول کمیاوی ملخ، مورخیمه ساز و مورلشکری برای دهاقین در ولسوالی سنگتخت ولایت دایکندی آموزش دادند.
این برنامه آموزشی از طرف مدیریت عمومی حفاظه نباتات، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت ولایت دایکندی در رابطه به کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی و کنترول کمیاوی ملخ، مورخیمه ساز و مور لشکری برای دهاقین این ولسوالی آموزش و رهنمایی های عملی و نظری ذیل ارایه گردید.
۱- آموزش فنی و مسلکی جهت کنترول محلی کرم قطع کننده کچالو، بادنجان رومی و پیاز برای دهاقین.
۲- طریقه ساختن و استفاده کردن  نبات غیغو  جهت از بین بردن کرم قطع کننده و مورلشکری و فواید آن برای دهاقین.
۳- آموزش فنی و مسلکی برای ۱۹۰ نفر دهقان در باره کنترول همه جانبه امراض وافات نباتی.
۴- جلسه با دهاقین در باره معرفی نمودن افراد مسلکی جهت جواز گرفتن دوا خانه زراعتی 
۵- آموزش میخانیکی درباره از بین بردن آفت ملخ برای دهاقین و هم چنان برای ۱۵۰  نفر دهقان نسخه امراض وافات نباتی توزیع گردید.
۶- آموزش فنی و مسلکی درباره نقشه باغ، غرس نهال، مراقبت از زمین، سیستم های آبیاری و فواید آن، انواع کود، طریقه کود دهی و قت کود دهی و شاخه بری میوه جات گوشتی همراه با فواید و نواقص آن.
۷- معلومات فنی و مسلکی درباره فواید و اضرار مواد کیمیاوی برای دهاقین.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها