جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب دایکندی برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۴:۵۵
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب دایکندی برگزار شد

۲۲ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
بیست هفتمین جلسه هیئت تخنیکی جلو گیری از غصب و استرداد زمین  و املاک امارتی ولایت دایکندی در مقر ریاست زراعت آبیاری و مالداری این ولایت دایر گردید.
 این جلسه تحت ریاست مولوی شیر احمد  رفیع  رئیس هیئت تخنیکی این ولایت و با حضور داشت اعضای جلسه  آغاز گردید و مروری بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفت. 
گزارش سفر هیئت اعزامی به ولسوالی‌های شهرستان و میرامور در جلسه به خوانش گرفته شد و روی بعضی موضوعات آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در جلسه فیصله بعمل آمد که دوسیه های که مربوط به علفچر و مرعی خاصه می‌گردد به محکمه غرض طی مراحل و فیصله شرعی ارسال گردد و نیز فیصله گردید که یک هیئت تحت ریاست رئیس هیئت تخنیکی جهت بررسی ساحات امارتی و رهنمایی و هدایات لازم به کارمندان تحت اثر در واحدهای سومی به ولسوالی های کیتی و کجران سفر نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها