سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر به ولسوالی شتل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۰:۵
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر به ولسوالی شتل

۲۲ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب واسترداد زمین‌های غصب شده ولایت پنجشیر به ولسوالی شتل این ولایت به منظور تثبیت و استرداد زمین‌های امارتی سفر کرد.
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب  و استرداد زمین‌های غصب شده در ولایت پنجشیربه اساس پلان از قبل تعین شده به رهبری قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری به شمول اعضای هیئت تخنیکی رسما عازم ولسوالی شتل گردید.
در جریان این سفر در ابتدا قاری فضل الله دیوبند با ولسوال شتل در مورد جلو گیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده و در قسمت پلان سفر هیئت تخنیکی بحث و گفتگو نموده و متعاقبا تیم تخنیکی طبق پلان از قبل تعین شده عملا به ساحه مورد نظر رفته که در نتیجه مقدار(6.47) جریب زمین را امارتی تثبیت و تشخیص نمودند و به اشخاص غاصب تفهیم شد تا اسناد‌های شرعی و قانونی خود را به دسترس هیئت تخنیکی قرار دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS