امضاء تفاهم‌نامه ساده‌سازی پروسه‌های اداری بین وزارت زراعت و اداره اصلاحات اداری 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۱۵:۱۱
امضاء تفاهم‌نامه ساده‌سازی پروسه‌های اداری بین وزارت زراعت و اداره اصلاحات اداری 

۱۷ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
تفاهم‌نامه ساده‌سازی پروسه‌های اداری بین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور در مقر آن اداره به امضاء رسید.
این تفاهم‌نامه میان مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی نورالحق ‌انور رئیس عمومی اداره امور و مولوی عبدالحنان عارف رئیس اداره خدمات ملکی به امضاء رسید. در محفل امضاء این تفاهم‌نامه مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، روساء هر دو اداره و خبرنگاران حضور داشتند.
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت آوردن سهولت و عرضه خدمات به مردم را از مسوولیت‌های سنگین نظام و حکومت عنوان نمود افزود" عرضه خدمت به مردم و آوردن سهولت در ادارات از مکلفیت‌های امارت اسلامی می‌باشد، کوشش می‌کنیم راه‌های طولانی کار در ادارات را کوتاه بسازیم و مردم از ادارات دولتی راضی باشند، هر قدر در ادارات پروسه‌ها ساده شود به همان اندازه فساد و کم‌کاری پائین می‌آید و مشکلات مردم نیز کاهش می‌یابد، این مسئله در دین مبارک اسلام از اهمیت زیادی برخوردار است و الله‌"ج" و حضرت بهترین مخلوقات محمد"ص" در قسمت سهولت به مردم در قرآنکریم و احادیث تاکید نموده‌اند، از این پروسه با تمام توان حمایت می‌کنیم و آماده هر نوع همکاری می‌باشیم، سهل‌سازی در کارها مردم را به حکومت نزدیک می‌سازد، اداره زراعت کارش با دهقانان و مردم می‌باشد، از همین رو ما هم تلاش این هستیم که بتوانیم مالداران و دهقانان را با خود نزدیک ساخته و در زندگی آن‌ها تغییر مثبت بیاوریم هر قدر در کارها آسانی بیاید به نفع نظام و مردم است".
در همین حال  مولوی نورالحق ‌انور رئیس اداره امور به ایراد سخن پرداخته و در صحبت‌هایش گفت:". این کار پیام خوش و گامی در راستای آوردن تغییر در ادارات و اصلاحات می‌باشد، این کار در اصل عبادت است که سبب کامیابی دنیا و آخرت مسلمان‌ها میشود، هدف از این کار ازمیان برداشتن فاصله میان حکومت و مردم می‌باشد، این کار را در عمل انشاءالله پیاده می‌کنیم".
همچنان عبدالحنان عارف رئیس اصلاحات اداری و خدمات ملکی صحبت نموده هدف از این کار را آوردن تغییر در ادارات برای خدمت صادقانه به مردم بیان کرد.
این تفاهم نامه در حالی امضا می شود که شماری از باشنده‌گان از پروسه های زمانگیر و جنجالی مراسلات اداری در ادارات شکایت دارند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

بازگشت به خبرها