آغاز پروسه توزیع گندم در مقابل کار  در ولایت دایکندی جهت ترمیم سرک‌

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۸ - ۹:۱۱
آغاز پروسه توزیع گندم در مقابل کار  در ولایت دایکندی جهت ترمیم سرک‌

پروسه توزیع گندم در مقابل کار جهت ترمیم سرک‌های ساحات نیلی مرکز ولایت دایکندی تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس زراعت  دایکندی آغاز گردید.
 نماینده‌گانی از مقام ولایت ادارات شاروالی، انکشاف دهات، نظارت و تعقیب فرامین و احکام امارت، ریاست ارشاد، حج و اوقاف نیز  در آغاز این برنامه حضور داشتند.
در مجموع برای ۱۹۱ تن از باشند‌های مرکز ولایت دایکندی گندم توزیع گردید که در ترمیم سرک‌ها کار کرده‌بودند. این افراد در سرک حلقوی سوختوک، سرک لیسه زراعت، سرک شفاخان زهرا، سرک چهار دار، سیاتوت، سرک شفاخانه صدبستر سهم گرفته‌بودند.
قابل ذکر است اینکه ساحات متذکره قبلا به اساس در خواستی اهالی یاد شده از طرف هیئت کمیته توزیع گندم در مقابل کار شناسایی و سروی گردیده‌بود و قرار است ۱۱ ساحه دیگر در روز های آینده توزیع گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها