نظارت از مراکز جمع‌آوری پروسس لبنیات و فارم‌های زنبورداری ولایت لوگر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۲ - ۱۶:۱
نظارت از مراکز جمع‌آوری پروسس لبنیات و فارم‌های زنبورداری ولایت لوگر

۲ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری وصحت حیوانی ریاست زراعت ولایت لوگر در حالی که داکتر خانشرین خسروی آمر مالداری وصحت حیوانی آنها را رهبری می کرد از مراکز لبنیات و فارم های زنبورداری مرکز و ولسوالی محمدآغه بازدید نمودند.
 هدف بررسی معلوم نمودن وضعیت مراکزمتذکره وفارم های زمبورداری ،ارایه مشوره های فنی و مسلکی و کنترول کیفیت محصولات می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها